Excursie parcul natural văcărești

 
 

Miercuri, 17.10.2018, studenții și masteranzii Facultății de Horticultură, dar și alți studenți de la alte specializari din USAMV au fost pe teren să observe fauna și flora Parcului Natural Văcărești, singurul parc natural urban din țara noastră.

Sub atenta îndrumare a doamnei prof. Luchian Vasilica (specialist botanică), domnișoarei lector Badea Monica (specialist fiziologia plantelor) și doamnei Helen Beatrice (voluntar SOR) ne-am bucurat de tot ce înseamnă păsări, plante, mamifere și voie bună din partea participanților.

Am fost încântați să avem în mijlocul nostru și doi studenți ERASMUS, care au venit din Italia pentru a studia la Facultatea de Horticultură din București.

Mulțumim pentru fotografii: Miloș Gabriel, Sorin Man, Badea Monica și Cosmin Mihai. Mai multe fotografii puteți să vizualizați în albumul de pe Facebook: https://goo.gl/mUvNrr

Mulțumim Parcul Natural Văcărești pentru ospitalitate și colaborare.

Dacă vrei să fii la curent cu evenimentele Clubului de Ornitologie Aves din USAMV, urmărește pagina de Facebook: www.facebook.com/ClubulDeOrnitologieAves