Toamna Horticolă Bucureșteană – Ziua Recoltei 5-8 Octombrie

Avem plăcerea să vă invităm la Sărbătoarea Horticolă a Toamnei și a Recoltei, în Campusul Agronomie-Herăstrău al Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, B-dul. Mărăști Nr. 59. Cu acest prilej marcăm aniversarea a 110 ani de la înfiinţarea Societăţii Române a Horticultorilor (SRH), cât și desfășurarea celui de-al XIII-lea Congres SRH. 

                Toamna Horticolă Bucureșteană – Ziua Recoltei

                                                                         5-8 Octombrie 2023

Studenți, cercetători, fermieri și pasionați de horticultură își dau întâlnire la cel mai mare eveniment dedicat roadelor bogate cu care ne răsfață toamna. Printre vedetele acestei ediții se numără strugurii de masă, dar și fructele exotice nou introduse în România, asimina, jujube şi kiwi. Floricultura își pune și ea amprenta prin conferința ”Ikebana vine din Kyoto”, despre Saga Go-ryū (嵯峨御流), susținută de Sensei Yukiko Tanaka, profesoară de Ikebana și Ceremonia Ceaiului.

Bucurați-vă de aromele îmbietoare din zonele de degustare – fructe, legume, struguri, must, sucuri naturale, înghețată și alte preparate, vin de Pietroasa – şi alegeți cadouri pentru cei dragi vizitând târgul deschis publicului.

Consultaţi programul evenimentului AICI!